עקיצות חרקים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/04/2013 | 12:17 | מאת: נעמי

שלום, ביתי בת 5.5 נעקצה בערך 10 עקיצות תחת הבגדים בגב. אני מחפשת כבר שעות באינטרנט למה זה דומה והכל נראה מתאים- פשפש המיטה, פרעוש, קרציוני יונים. לא נראה כמו יתוש!!! זה אדום ומאוד סימטרי. איך לזהות? אני חיפשתי במיטה ולא ראיתי סימנים של דם כפי שתואר. אין לנו חיות...אני לא יודעת אם נעקצת בלילה. אתמול בצהרים הבחנתי בכתמים אדומים בגב שהפכו לעקיצות, לכן לא יודעת מתי נעקצה. מה לעשות? האם תוכל לעזור לי לזהות בבקשה אם אשלח תמונה או אגיע למרפאתך? תודה נעמי

לא יכול לעזור. אין הבדל קליני ולא היסטולוגי (בביופסיה) בין עקיצת יתוש, פרעוש , פשפש או כיני יונים. ההבדל הינו במידת הרגישות של הנעקץ.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור