אטופיק קלייר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/04/2013 | 22:24 | מאת: עינת

שלום ד"ר, אני משתמשת לביתי בתכשיר אטופיקלייר לאטופיק קשה, אני מורחת את המשחה בכמות די גדולה ומשתמשת בה כבר למעלה משלושה חודשיים מספר פעמים ביום. האם יתכן נזק בשימוש אינטנסיבי שכזה? לא ברור לי האם זוהי משחה רפואית?אני קצת חוששת

03/04/2013 | 11:18 | מאת: נטלי

קנית את המשחה עם מרשם רופא? גם בדרך כלל מצוין על המשחה או בהוראות שימוש כמה זמן מותר להשתמש, האמת שאני לא מכירה את המשחה הזו אני משתמשת בג'ל טבעי של מורז לאטופיק והוא ממש עוזר. ובגלל שהוא טבעי - אין הגבלה על השימוש בו. בכל מקרה את יכולה לבדוק בבית מרקחת יש מוצרים שאין עליהם הגבלת שימוש.

ניתן להשתמש באטופיקלייר גם תקופות ממושכות, אך יעילותו מוגבלת בצורות קשות של דלקת עור אטופית ניתן לרכישה ללא מרשם רופא.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור