שאלה על אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

31/03/2013 | 16:56 | מאת: עינת

שלום, אני בת 35 (בהריון אבל לא יודעת אם זה קשור..). פתאום הופיעו לי גירודים ואדמומיות בשוקיים,הייתי אצל רופא עור שאמר כי זה אטופיק דרמטיטיס. האם יש משהו בתזונה שמשפיע ואוכל לשנות? מאחר ואני בהריון לא מרחתי את כל המשחות עם הסטרואידים אלא קניתי מוצרים טבעיים (לא ממש עוזר..). האם חשיפה לשמש עוזרת? תודה

איני משוכנע שהמחלה שהופיעה לראשונה בשוקיים במהלך הריון בגיל 35 זה דלקת עור אטופית.ייתכן שמדובר ברגישות לחומר שאת במגע איתו, או במחלה הקשורה להריון. אגב אין בעיה בשימוש בסטרואידים מקומיים במהלך ההריון.

02/04/2013 | 18:32 | מאת: עינת

הייתי אצל שני רופאים כאשר הראשון אמר כי העור שלי רגיש לסבונים רגילים ושאעבור לסבון בשם קטפיל למספר שבועות עד שזה יעבור אבל זה לא עבר בכלל. בנוסף לזה התופעות כולן עונות על כל הקריטריונים של אטופיק דרמטיטיס:גרד נוראי (בעיקר בלילה) ותפרחות עגולות עם הפרשה נוזלית . מה אתה מציע? עוד חוות דעת? מה זה יכול להיות לדעתך? (זה התחיל לפני ההריון)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור