פיתרון לגירוד בלילה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/03/2013 | 19:53 | מאת: נעה

בננו בן ה-5 חודשים אובחן לאחרונה כסובל מאטופיק דרמטיטיס. עיקר הבעיה בתקופה האחרונה היא שלמרות השיפור במצב העור ( שימוש בהיקומצין ובעוד כל מיני תכשירי לחות) הוא ממשיך להתגרד בעיקר בראש ובחזה. במהלך עירות הבעיה נסבלת אולם כשמתעורר משינה או בין מחזורי שינה במהלך שנת הלילה הוא מגרד בצורה חזקה שמפריעה ולא נותנת לישון רצוף. אנחנו כורכים סביבו שמיכה וכפפות אולם זה לא ממש פותר את הבעיה. גם טיפות פיניסטיל אינן ממש עוזרות. תודה מראש על העזרה נעה

גרד לילי הינו שכיח בסובלים מדלקת עור אטופית. יש להקפיד על טיפול מלא כולל שימון וטיפות פניסטיל, שאמורות להילקח בתקופות של פעילות המחלה, כל 8 שעות, ולא כתגובה להופעת גרד לילי. כמובן להקפיד שאינו מחומם מדי בלילה (מבחינת ביגוד או טמפרטורות החדר, וכי אינו לובש בגדי צמר או בגדים סינטטים.

04/03/2013 | 08:43 | מאת: מיטל

05/03/2013 | 15:07 | מאת: מיטל

האם לא מספיק לתת פנסטיל פעם אחת לפני שנת לילה, ועדיף לתת כל שמונה שעות במהלך היום?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור