אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/02/2013 | 10:25 | מאת: עינת

שלום ד"ר, ביתי בת 10 חודשים וסובלת מאטופיק קשה, טיפלנו בכל דרך אפשרית בכל מגוון הסטרואידים מאפלומצין לאלידל וכמובן שילוב של תרופות אנטיביוטיות וכן אני מרחתי אותה בעשרות של קרמים כמו אדרמה וליפיקר. כל המשחות הסטרואידיות מקלות ליומיים והכל חוזר חלילה , הילדה מקבלת קבוע כבר מספר חודשים גם פניסטיל שלא משפיע...האם יש לי בכלל מה לעשות בנידון או שזהו המצב ואצטרך להשתמש בקרמים ובסטרואידים מידי שבוע בגלל הקלה של יום יומיים וחזרה למצב הנוראי של גרד, בכי ולילות בלי שינה ?

דלקת עור אטופית הינה מחלה גלית וכרונית , וכמו כל מחלה כרונית , גם היא מחייבת טיפול קבוע. לא קיים טיפול שבעקבותיו לא תהיה עוד דלקת עור אטופית. יחד עם זה, דלקת עור אטופית נוטה לחלוף במהלך שנות הילדות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור