רפואה טבעית לאטופיק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

07/02/2013 | 13:32 | מאת: מעיין

היי, בתור אמא לילדים עם אטופיק רציתי לעדכן שמצאתי אתר ממש ממש שווה במחירים, קחו בחשבון שאני צריכה להזמין תמיד כמויות כפולות אז זה יותר חסכוני באופן משמעותי באתר מדי לינק באינטרנט הליפקאר באלם שלהם ממש זול משמעותי משאר המקומות. אשמח אם תוכל לייעץ לי על עוד חומרים טבעיים לטיפול באטופיק אחד בבן שנה ולשניה בת 3. אני לא כל כך מעוניינת בתרופות, מה גם שמצאתי שהחומר שאני קונה ממש מקל עליהם. תודה

אם מחלתו של בנך בחומרה כזו המגיבה היטב לליפיקר, המשיכי בטיפול זה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור