נקודות עוריות אדומות סביב העיניים שהופיעו בבת אחת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

30/01/2013 | 17:06 | מאת: דן

נקודות עוריות אדומות סביב העיניים שהופיעו בבת אחת בן 50, בריא בדר"כ. עברתי היום בבוקר קולונסקופיה וגסטרוסקופיה. עברתי בדיקות אלה גם בעבר. קיבלתי היום בעת הבדיקה דורמיקום וביאטריל. מיד לאחר הבדיקה הבחנתי בהרבה נקודות וכתמים אדומים על העור מסביב לשתי העיניים ועל העפעפיים שטרם חלפו. לא היתה לי תופעה כזו או דומה לה מעולם בעבר. אני מעט מודאג. מה זה יכול להיות? האם זה אמור לחלוף בקרוב? מתי? האם עלי לערוך בירור כלשהו? האם לקחת אנטי- היסטמין? מאחר ויהיה עלי לעבור קולונסקופיה וגסטרוסקופיה בעתיד- כיצד להערך ומה לומר לרופא הגסטרו (או המרדים) לפני הבדיקה הבאה? תודה רבה!

יכול להיות שמדובר בתגובה אלרגית לאחד החומרים או התרופות אליהם נחשפתה במלך הפעולה. מומלץ לפנות לברור במרפאת עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור