פריחה אצל תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/01/2013 | 22:42 | מאת: ילנה

שלום רב, רציתי להתייעץ, לתינוקת שלי יש פריחה של נקודות אדומות קטנות מאז שהייתה בת 3 שבועות.כל הזמן יש הטבה והרעה, יום יותר טוב ואז שוב חוזר. עכשיו יש הרבה פחות ממה שהיה בהתחלה, אך עדיין לא נעלמו לגמרי הנקודות. המיקום בהתחלה היה בעיקר הפנים והידיים, אח"כ עבר גם לגב ולבטן, רגליים נשארו נקיות. ולא היה חום. הן גם לא נשארות באו מקום, כל פעם נעלמות ומופיעות במקום אחר. האם יש הגדרה כלשהיא לפריחה זו? מה הטיפול המומלץ. תודה רבה על העזרה

איני יכול לקבוע אבחנה על פי התאור. מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור