שאלות לגבי פנסטיל טיפות לתינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/01/2013 | 10:40 | מאת: דרור

27/01/2013 | 10:45 | מאת: דרור

בטעות נשלחה הודעה ריקה. קיבלנו מרשם מהרופא עם הוראות מינון של עד 3 פעמים ביום ביחס של טיפה על כל ק"ג. שאלות: האם צריך מרווח מינימאלי בין מתן הטיפות? או שלא משנה, רק העיקר שלא נעבור על מינון של 3 פעמים? כיוון שמדובר בתינוק עם אטופיק דרמטיטיס שסובל בעיקר בשינה מגירוד. שאלה נוספת: על הקרקפת יש לו הרבה קליפה, מעבר למקלחת עם בילנאום, האם צריך לעשות משהו נוסף? תודה רבה.

27/01/2013 | 10:46 | מאת: דרור

27/01/2013 | 10:52 | מאת: דרור

במידע על התרופה שראיתי, הופיעה האזהרה הבאה: ילדים מתחת לגיל שנה - עקב הגברת סיכון לדום נשימה בשינה או יש לנקוט בזהירות יתרה מתחת לגיל שנה עקב הסיכון לדום נשימה בשינה. אודה להתייחסותך

בערך כל 8 שעות אם יש הרבה קשקשת, ניתן להוסיף משחת סליקרן שתסייע בהסרת הקשקשת.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור