מחלה זיהומית

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/01/2013 | 04:13 | מאת: רון

שלום רב, נדבקתי במחלה זיהומית שהתחילה בחום גבוהה וחולשה כללית, לאחר כמה ימים הבחנתי בפצעים אדומים וגירוד במרפק ימין, הלכתי לרופא - הוא זהה את זה כ ERYSIPELAS , בנוסף אני מרגיש שיש לי פצעים בפה, והתופעות עברו גם למרפק שמרל וברך שמאל קיבלתי AUGMANTIN 875 האם האבחנה נכונה והטיפול נכון? תודה רון

איני יודע לאמר על פי התאור. באופן עקרוני התאור שלך אינו אופייני לאריזיפלס. מחלה זו בד"כ אינה מתפשטת בצורה המתוארת. יש לשוב לבקורת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור