התקף חמור של אטופיק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

25/01/2013 | 19:40 | מאת: אלונה

שלום. אני בת 37 אחרי לידה שלישית ומניקה, סובלת מהתקף חמור של אטופיק בכל הגוף (נושאת את המחלה שנים, ותמיד מתפרץ בהריונות או אחרי לידות). שאלתי היא האם יש טיפול בסטרואידים דרך הפה (טופלתי בהתקף האחרון לפני 7שנים), שניתן לקחת בזמן ההנקה?תודה רבה ושבת שלום

רצוי להמנע משימוש בסטרואידים סיסטמים כטיפול בדלקת עור אטופית, גכל מקרה, וללא קשר להנקה. יש אלטרנטיבות רבות אחרות.

26/01/2013 | 20:05 | מאת: אלונה

תודה עבור התשובה. אילו אלטרנטיבות נוספות יש להתקף חמור? נראה לי שניסתי כבר הכל... אשמח אם תאמר לי. תודה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור