תינוק בן חודשיים וחצי -

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/01/2013 | 23:32 | מאת: ליטל

ערב טוב ד"ר, אשמח מאוד לקבל תשובות לשאלותיי ולפני הכל - תודה שאתם פה! הבן שלי בן חודשיים וחצי (נולד בשבוע 34,אולי זה רלוונטי לתשובה) השבוע לקחנו אותו לאבחון אצל רופאת ילדים לאחר שראינו סימנים אדומים שבאים והולכים באזור הפנים והצוואר.האבחנה היתה כי מדובר באסטמה של העור ואמרה להתחיל למרוח על הפנים משחה בשם אקווה קרם. בטיפת חלב הציעו להשתמש במקום האקווה במשחה בשם קלינרל טופיק של חב' אהבה וטבע (ממוצרי ים המלח). +עם מה רצוי להשתמש? ושאלה נוספת : במקלחת אנחנו משתמשים בשמן בלינאום במקום סבון גוף לתינוק. האם במקרה של האסטמה המדוברת רצוי לעבור לסבון גוף לתינוק? ואם כן האם יש סוג מומלץ? תודה רבה רבה . . .

תבחרי בתכשיר לחות שאת אוהבת אותו מבחינת ריח, מגע וכו' ואז תוכלי להתמיד ולהרבות בשימוש כפי שדרוש רחצה עם בלניאום מצוינת.

23/01/2013 | 06:03 | מאת: ליטל

המון תודה על התגובה המהירה, ושאלה נוספת- מכשיר אדים קרים שפועל בחדר יכול להחמיר את המצב?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור