אטויפיק דרמטיטיס- תינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/01/2013 | 01:32 | מאת: מיטל

שלום בני בן 6 חוד' וסובל מגיל 3 חוד' מאטופיק בעיקר בפנים \ אוזן ויובש עז בגוף. קיבלתי מרופא העור חיטוי לאמבטיה בשם קלי.בבית המרקחת נתנו לי אשלגן פרמנגנט ועל הקופסא מצויין -רעל. האם לא מסוכן לשים באמבטיה ולשטןף עם זה את הפנים והראש? האםזה נחוץ לאור העובדה שיש שיפור וכבר אין הפרשות מהפנים? שאלה נוספת- האם דרמסילק מיועד גם לגיל 6 חוד' ולאזור הפנים?

1) מיועד לשם חיטוי העור, יש לדאוג להמסה מלאה של הגרגרים בכוס מים, ולאחר מכן להעביר הנוזל הסגול לאמבט, ולהוסיף מים עד קבלת צבע וורוד בהיר. ניתן לשטוף גם הפנים 2) אם אין הפרשה והתהליך הדלקתי במגמת שיפור אפשר לוותר על הקאלי 3) כן

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור