פצעונים ואדמומיות בפנים לבן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/01/2013 | 11:10 | מאת: שירי

שלום ד"ר , בני הובחן בעבר כסובל מאוטופיק דרמטיטיס, תמיד כשהחלו להופיע לו האדמומיות והפצעים השתמשנו באוטופיקלר .לאחר מכן עברנו להשתמש בקרם הליפיקאר וכבר כמה חודשים שאנחנו מורחים לו יום יום את הקרם על כל הגוף ולשמחתנו זה מונע. הבעיה היא שעכשיו הפנים שלו מלאות פצעונים והם אדומות מאוד!!זה מגרד לו נורא ומפריע לו לישון . עפ"י הנחית הרופא ילדים - אני נותנת לו טיפות פניסטיל 3 פעמים ביום ומורחת לו מהליפיקאר על הפנים. אבל אין הטבה.... א. מה הטיפול שיכול לעזור לו ? ב. ראית פה בפורום שאתה מקבל באשדוד , היכן אתה מקבל וכיצד ניתן לקבוע ? ( אנחנו גרים באשקלון ) בתודה מראש,

קשה לי להליץ על טיפול ללא בדיקה, התלקחות הינה שכיחה בדלקת עור אטופית. הגורם העיקרי להתלקחות הינו תהליך זהומי, יתכן שיש צורך בטיפול אנטיביוטי. יש לפנות לבדיקת רופא עור. המרפאה באשדוד הינה של מחוז מרכז של שרותי בריאות כללית, ומופעלת ידי רופאי שניידר. איני חושב שאפשר להגיע מאשקלון

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור