חלום מוזר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

14/10/2010 | 21:23 | מאת: שני

שלום, היה לי חלום מוזר שבו חלמתי שאני בהריון ואז אני רואה את הילד שלי והוא נראה כמו שניצל בלחמניה. ואני לא בהריון, או בכיוון כזה.אשמח להבין מה פרוש החלום תודה מראש!

שני היקרה בהעדר נתונים על גילך, מצבך המשפחתי ועמדותייך בנושא הורות קשה מאד לענות ולפרש את החלום הנוכחי. הדבר היחיד שניתן לומר שהחלום מתעסק באי סבירות ובאי מוכנות במצב הנוכחי להיות לאם כי תינוק אינו שניצל בלחמניה. יחד עם זאת עולה השאלה מדוע הנושא של תינוק עולה בהווה בחייך. חשבי בינך לבינך האם מדובר כאן בתינוק ממשי (תלוי בגילך הנוכחי) או בהתחלה כלשהי משמעותית בחיים אודותיה את מתלבטת. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות