חלום מזעזע

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

12/10/2010 | 14:42 | מאת: ענבל

היי אילנה אמא שלי גרה איתי ועם בעלי והילדה שלנו. אני בהיריון בחודש שביעי. והיה לי חלום שקשה לתאר - בין אמא שלי לבעלי היתה נשיקה מלאת תשוקה למה אני חולמת על זה? תודה,

ענבל היקרה לא ברור מה הקשר הרגשי בינך לבין אמך וכן לא ברור מה הקשר בין אמך לבין בעלך במציאות. אין ספק שנשיקה רווית תשוקה בין אמך לבין בעלך הינה ארוע מאד מביך, מסעיר, מאיים מכל בחינה שהיא. בקיצור זה סוג של פצצה רגשית בתוך המשפחה. נסי לבדוק אילו מתחים רגשיים את חווה בקשר בין אמך לבין בעלך: האם את חשה שאמך "אוהבת" אותו יותר מדי? האם היא יותר מדי בעדו? ואולי ההפך הוא הנכון שקיים מתח של אי סימפטיה בין השניים? זהו חלום על חוסר הרמוניה ביחסים הרגשיים במשפחה נסי לברר עם עצמך באילו תחומים את חשה את חוסר ההרמוניה הזו ונסי לפתור אותם כמיטב יכולתך. חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות