תנין בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/10/2010 | 16:56 | מאת: אור

שלום, ישנה בעייה אשר קיימת כבר מס' חודשים עם גיסתו של בעלי. הלילה 9.10.10 חלמתי שאני נמצאת בחוף ים עם מס' חברים לא ידועים לי (אני לא מכירה אף אחד מהם) בסמוך לחוף ישנה חומה גבוהה ומאחוריה תנינים אחד גדול והשני קטן. אחת מהחברות אשר נמצאות איתי בחוף הים מנסה להתגרות בתנינים ע"י זה שהיא מעבירה נוצת ציפור חומה על החומה. איך שהיא מתחילה עם הנוצה התנינים מתחילים לקפוץ ואני מצליחה לראות רק את הראש שלהם. זה ממשיך ככה מס' רגעים ואז אמרתי לכולם שנלך וקראתי במיוחד לבחורה בשמלה לבנה שתצטרף אלינו (גם את הבחורה בשמלה לא מכירה) הלכנו והתנינים לא הצליחו להגיע אלינו. אודה לך בפירוש החלום תודה מראש

אור היקרה קשה להבין את החלום מאחר ולא ברור הקשר שלו לבעיה עם הגיסה, לא ברורה הבעיה של הגיסה עצמה ולא ברור מה הרגשת בחלום. האווירה בחלום יכולה להתפרש כהינצלות מסכנה מצד אחד או גם כהתגרות מיותרת המעוררת סכנה שלא היה בה צורך. האווירה כולה היא אווירה של ניכור מאחר ואינך מכירה את הנוכחים. נסי לברר עם עצמך באיזו מידה את חווה ניכור או סכנה או התגרות סביב הבעיה שברקע אשר עוררה חלום זה. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות