חלום שחוזר על עצמו כל לילה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

05/10/2010 | 14:55 | מאת: לילך

אני עומדת במעגל וכולם סביבי משוגעים , פסיכוטים , צועקים ומתפרצים . מה זה יכול להיות ?

לילך היקרה בהעדר מידע אודותייך קשה להגיב במדויק על החלום. יחד עם זאת, ניכר שזהו חלום של חרדה, בו "השיגעון" מושלך החוצה. את עומדת במרכז ואלו שמסביבך הם משוגעים. החלום מבטא חרדה רבה מקשרים מסוימים בעולם, או האשמה כלפי דמויות מסוימות על יחס לא תקין מצידם. בררי לעצמך מהם תחומי הפחד בתוכך ומהם תחומי התלונה וההאשמה. החלום למעשה אומר ,כל העולם משוגע ורק אני בסדר" וזוהי כמובן השלכה של חווית מצוקה פנימי. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות