חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/09/2010 | 23:25 | מאת: אוהד

מאז הילדות שלי ובעצם עד היום קורה שאני חולם לפעמים על זה שאני נופל לתהום ומהנפילה אני מתעורר בבת אחת באמצע הלילה או בשעות הבוקר, וחוזר לישון. . מה החלום הזה אמור לומר לי? מה אפשר להבין ממנו?

אוהד היקר החלום על נפילה והתעוררות אופייני להרבה מאד אנשים ובהחלט יתכנו לו גם צדדים פיזיולוגיים של מעבר בין דפוסי השינה השונים. לגופו של התוכן - הרי שבאופן גלוי הוא מייצג פחד ואובדן שליטה כפי שהדבר מתאפיין ע"י נפילה לתהום. ברר לעצמך מהם התחומים בהם אתה חש שאתה מועד לסכנה של אובדן שליטה, כישלון, נפילה וכיו"ב. הכוונה היא לתחומים בעולם הרגש בהם אתה חש שאתה עלול לאבד את היציבות הריגשית ולהקלע למצבי חרדה, כעס או נתק ריגשי. חלומות נעימים כל טוב אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות