דירה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/09/2010 | 22:12 | מאת: רות זיו

שלום רב ישנו חלום שאני חולמות אותו עשרים שנה בעלי מוכר את ביתנו ופעם הוא מחזיר אןתנו לבית הקודם שלא אהבתי,ובפעם אחרת קנה בית מפואר, וכל הזמן בחלום אני סובלת מאד בעלי אדם שלא יעשה צעד כזה לעולם אבל זה חוזר ל עצמו, תודה

רות היקרה המפתח להבנת החלום הוא רגש הסבל שאת חווה. בית משמעותו יציבות, ביטחון והכלה ריגשית. נראה שבאיזה מקום אינך רגועה בנושאים אלו. את חוסר תחושת האמון את משליכה בחלום על בעלך (האם ייתכן שיש ביניכם יחסי חוסר הרמוניה במציאות?) ומייחסת לו מכירה של הבית בלא הסכמתך. החלום מביע אי אמון בבעלך ותחושה שאינו מספק לך צרכים בסיסים של אמון, ביטחון והכלה. החלום קורא לך לבדוק את יחסך הרגשי אל בעלך. מאחר וזהו חלום ותיק בן 20 שנה, שאינו משתנה עם השנים, סביר להניח שהוא מתייחס לתכנים של עולמך הפנימי אולי עוד לפני שהכרת את בעלך בפועל. החלום קורא לך לבדוק את טיב הקשר הרגשי שאת חשה כלפי בעלך , באיזו מידה הוא תגובתי אליו ובאיזו מידה הוא נובע מחוויות ילדות שלך. בררי לעצמך מהם התחומים במציאות היומיומית בהן את סובלת ועד כמה הדבר נובע כתוצאה מהשלכה של חוויות העבר. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות