בגידה....

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

13/09/2010 | 12:24 | מאת: עדן

שלום לך, יש לי חבר כבר 3 וחצי שנים ובזמן האחרון עברנו משבר לא קל וכעת הוא מאחורינו. בשבועות האחרונים אני חולמת שהוא בוגד בי ולא עם בחורה אחת או עם מישהי ספציפית שאני מכירה. בנוסף, יש מין תחושה שהוא לא מתייחס אלי וכאילו המשיך בחיים אחרים. בחלום אני מרגישה נורא ושבא לי למות ואז אני מתעוררת ומבינה שזה חלום. אני חייבת לציין שאני אוהבת אותו אבל לא סומכת עליו כמו פעם, נהייתי יותר חשדנית אשמח אם תעזרי לי לפרש את החלום

עדן היקרה נדמה שאין מה לפרש את החלום, שכן הוא מדבר עבור עצמו בשפה ברורה וגלויה. לא ברור אם המשבר שעברתם קשור או לא קשור לבגידה עם נשים אחרות, אך ללא ספק הוא קשור לבגידה באמון שלך בחבר. החלומות חוזרים ומתארים את מצבך הנפשי בצורה גלויה ומפורשת, המעידה על כך שהמשבר אינו מאחוריכם ושאת עדיין שרויה בתוכו וסובלת ממנו. אם אינך מצליחה להתגבר על כך בכוחות עצמך, נא פני לטיפול פסיכולוגי במסגרת קופת החולים אליה את שייכת. כל טוב ובהצלחה שנה טובה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות