חלום המצריך פתרון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/07/2010 | 12:54 | מאת: אורנית

לצוות האתר שלום חלמתי חלום מוזר אולי תעזרו לי לפענחו.בת 47נשואה +2 .בעודי עומדת הקיפו אותי קבוצת אוזים או תרנגולים פניהם כלפי השמיים בעלי כרבולת אדומה כתומה .כולם היו מקובצים בתוך כרכרה שהסיעה אותם. הם הקיפו אותי מספר פעמים.דרך אגב ראיתי רק את פניהם ולא מי הסיעה אותם . תודה

אורנית היקרה, בהתייחסות הראשונה לחלום לא היה פרטים מזהים אודותייך. בהמשך הוספת פרטים מזהים בסיסיים ולפיכך ניתן להוסיף ולהעמיק את התתבוננות בחלום. האם באיזשהו אופן העופות עשויים לייצג את ילדיך? האם את מרגישה אותם צמודים מדי אלייך? האם את מרגישה שהם עומדים לעוף מן הקן? האם את חווה תחושות התרחקות מהם? האם הייתה הבעת פנים לבעלי הכנף שהקיפו אותך? האם גוון הכרבולת מעורר בך אסוציאציות כלשהן? צבע אדום כתום, האם הוא מראה על חמימות או אולי אש של כעס? מומלץ שתשבי עם עצמך ותעלי את האסוציאציות האישיות שלך לעופות, לצבעם ולעובדה שהקיפו אותך מספר פעמים. בפרט חשובה תחושתך בעת החלום. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות