דברים מוזרים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

31/12/2011 | 01:15 | מאת: אני

שלום רב, אני בת 33 נשואה + 2 ובהריון. ברשותי 2 עסקים מקבילים כאשר האחד מצליח והשני שבו אני רק שותפה נמצא על שרטון. היום בצהריים ביתי מצאה באמצע החדר שלהן ציפור קטנה מתה- כאשר כל חלונות הבית היו סגורים במשך היום ואין לי מושג איך נכנסה לבית. זרקנו את הציפור לשקית האשפה מכיוון שלא ידענו מה לעשות איתה. הלילה חלמתי חלום מוזר אשר בסופו אני פותחת את שקית האשפה ומוצאת את התינוקת שבבטן שלי- מתה.. שוכבת כמו בובה ממש כמו הציפור. אשמח לפתרונים. תודה.

פונה יקרה, קרה לך אירוע שאינך מצליחה להסביר אותו, אך בוודאי יש לו הסבר כלשהו, והוא כיצד נכנסה ציפור לבית מוגף וכיצד ומדוע היא מתה. אירועי המציאות היו לא נעימים וגם לא מובנים דיים, כלומר, הייתה בהם אי נעימות מסויימת העלולה לעלות פחדים ועניינים בלתי פתורים שאינם מובנים עד הסוף. במצב הנוכחי שני דברים מדאיגים אותך האחד באופן טבעי, הוא המשך הריון מוצלח, והשני אותו ציינת הוא התנהלות כושלת של עסק שאת שותפה בבעלות עליו אך לא בניהולו בפועל. במציאות לא ברור מה מעסיק את מודעותך בשעות העירות אך נדמה שעניין הציפור עורר את הפחדים היותר עמוקים ובאופן טבעי הפחד העמוק יותר הוא גורל ההריון. פחד זה מתבטא בחלום בראותך את העוברית שבבטנך מושלכת בפח האשפה כמו הציפור המתה. אין זה חלום נבואי אלא שהוא מצביע על חרדות בשל התרחשות מהלך עניינים לא מובן עד הסוף במהלך היום ובעל גוון לא נעים והוא שלף מעמקי התת מודע פחדים. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות