חלום שחוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

29/12/2011 | 19:51 | מאת: שרה

יש לי 2 חלומות, שחוזרים על עצמם, באחד אני בתיכון ובשני במכללה (בהם למדתי) תמיד אני לא יודעת מה המערכת, מתי מבחנים, לא מגיעה למבחנים, חוששת שפספסתי מבחן. יש לציין שאני במרחק 10 שנים מהתיכון... מדוע חולמת זאת?

שרה היקרה, החלום מדבר על ליקויים בהתמצאות ובהתארגנות הכללית ועל חוויה של החמצת דברים חשובים מספיק כגון שיעורים ומבחנים. עניין הלימודים בתיכון או במכללה עשוי בהחלט להיות סמלי לדברים אחרים שאת חווה שאת מחמיצה בהווה מתוך אולי שאינך מאורגנת כהלכה , לא מתמצאת למה צריך להתחבר וכיצד על מנת להגיע אליהם או שמא חסרת כוח כדי להשיג את מבוקשך. בררי לעצמך מהם הדברים שאת מעוניינת בהם היום וכיצד את יכולה לתרום לשיפור השגתם. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות