חלום על חברה של ידיד טוב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

29/12/2011 | 12:08 | מאת: מור

היי אילנה. חלמתי אתמול על חברה של ידיד טוב,המצב ביני לבין אותו ידיד הוא די מסובך,כי עברנו הרבה עליות וירידיות והיינו קרובים להגיע לקשר זוגי ביחד,רק שלי נפל האסימון מאוחר מדי בנוגע לאותו ידיד,והוא התחיל להתרחק ממני ופתאום אחרי כמה זמן הוא מגיע אליי ויושב עם חברים בבסיס ומראה תמונה של אותו חברה שלו שהם בקשר,מתחילים לאט לאט ומדבר עליה לידי כאילו כל מיני עקיצות כאלו,לאחרונה היחיסים ביננו ממש הגיעו לכך שאנחנו לא מדברים בכלל אפילו שאנחנו רואים אחד את השני פשוט התעלמות מוחלטת,והחלום שלי נוגע אליו ספציפית ,חלמתי שאני יושבת עם חברות שלי ועוד חברות מהשכבה בבית ספר יצאנו לשבת ביחד פתאום אחד מהבנות אומרת יש יומולדת לאותה חברה של ידיד,ומכירה את שמה ואני לא ממש הקשבתי ואז שוב חברה אחת חוזרת על אותה שם של ילדה ואומרת שיש לה יומולדת בבית של החבר,ואני אומרת לה מה אתן מכירות אותה,הם אומרות לי כן עבדנו ביחד והיא ממש מדהימה ילדה טובה והחבר שלה בכלל,ואני שומעת את כל זה ובכלל לא מעכלת שהם מדברים עליה וחושבת לעצמי המ אני עושה עכשיו,ואז אותה חברה אומרת אולי תבואו איתנו יהיה כיף ואני אומרת להם לא מה פתאום אני רוצה ללכת הביתה ומנסות לשכנע אותי ללכת ומבקשות יפה,אני אומרת להם וכולי עוד שנייה בוכה,בכל מקרה הם לקחו אותי איתם ליומולדת וברגע שאני מגיעה לשמה אנחנו רואים אחד את השני אני ואותו ידיד ושנינו בהלם ולתא מדברים,פשוט לא הבנתי מה אני עושה שמה ופתאום חברה שלו יוצאת ומברכת לשלום ואני באמת שלא ידעתי איך להתנהג,מה לעשות פשוט נשארתי בחוץ,להתאוורר לדעת איך אני מסדרת את עצמי ובכיתי ופתאום הוא יוצא אליי הוא אומר לי מור המ את עושה פה,אני אומרת לו אני לא יודעת מה אני עושה פה זה פשוט החברות ואין לי כל קשר לחברה שלך ואני ממש לא רוצה להיות פה זאת לא אני להעמיד פנים שהכול טוב ויפה ביננו ובעצם לראות אותך ואת חברה שלך כאילו מה...הוא בעצמו לא יידע מה לענות לי ונכנס פנימה לחדר לבד ופשוט שנינו לא ידענו מה לעשות וככה נגמר החלום. וגם במציאות הידידות ביננו היא לא קלה זה מעבר לידידות,והוא לא מתייחס אליי כמו אל שאר הידידות בבסיס,איתי זה אחרת מהמ מתעלמים אחד מהשני למרות שהוא יושב איתנו פשוט כמו בחלום אני לא יכולה הליוצ צבועה ולהעמיד פנים שהכול בסדר איתנו כי כן הוא מרגיש אליי משהו והוא נמצא עם חברה שלו אבל לא מוכן לעשות את הצעד ואני מרגישה אליו המון וניסתי לפתוח את זה בפניו אבל המילים שאמר ואיך שהוא אמר פשוט הותירו אותיבאכזבה אחת גדולה.

מור היקרה, נראה שחלומך הוא השתקפות ישירה של המציאות. החלום מודיע לך שאיחרת את הרכבת או שלא ידעת להרים את הכפפה בזמן. בשלב הנוכחי הידיד בו את מעוניינת כבר תפוס, יש לו בת זוג, חברה, שהיא כלל הנראה נחמדה ואולי אף יותר מכך ועם כל הפינה החמה שאולי יש לו אלייך לזכר העבר נראה שבשלב הנוכחי הוא מעדיף להיות עם חברתו ופתיחת רגשותייך כלפיו סביר שלא תועיל הרבה. החלום קורא לך להשלים עם המציאות ולהפנות את התעניינותך לבחור אחר שהוא פנוי כרגע וזמין לקשר. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות