היי לך

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

28/12/2011 | 23:10 | מאת: אני!

חלום שחלמתי על בחור שאני מכירה מס' שבועות..אנחנו מתראים ממש לעתים רחוקות וזה דרך העבודה.אני התחלתי את השיחות וכד'. הבחור-קצת נשי,אבל נראה מאוד טוב.יש לי קצת מחשבות על כך שהוא הומו,אך נדמה לי שאני מחבבת אותו,אולי בגלל היופי הרב.בחלום,הוא מתקשר אלי ואנחנו מדברים,אני אומרת לו שאם הוא רוצה להגיד לי משהו על עצמו הוא יכול(ז"א לספר לי על נטיותיו)והוא שותק,המום.ואז כבר החלטתי לשאול אותו והוא ענה לי שכן.הייתי בהלם מוחלט,,אבל הוא ממשיך לדבר איתי ועל הדרך הוא גם שאל אותי מה אני עושה יותר מאוחר כאילו הוא רוצה לראותי..ואז אני רואה שהוא נמצא על המיטה שלי!ויושב לו בנוח מתרווח,ואנחנו מדברים ומדברים...לפתע חברה שלי מהעבודה מתקשרת ומבקשת ממני כסף למונית כי היא כבר כאן ואין עליה כסף (ואישית עלי אין כסף בימים האלה גם במציאות)והבחור מוציא כסף ואני מסרבת ואומרת שאבקש מאמי, וזהו ככה זכור לי שנגמר.

פונה יקרה, נראה שקיים בך חשש בקשר לזהותו המינית של הבחור אותו את מחבבת ואשר איתו את יוצרת קשר. נושא זהותו המינית מציק לך ומין הראוי להבהיר זאת גלויות וישירות. את מעריכה הרבה תכונות טובות שלו והחלום מוסיף ומאדיר את תכונותיו הטובות כגון נדיבות כספית. משמעות הדבר כי החלום מנסה להוות משקל נגד חיובי לגבי פחדייך בנוגע לזהותו המינית. מומלץ איפוא לברר עניין זה שתדעי הין את עומדת ביחס אליו. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות