חלום על מוות

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/09/2010 | 19:22 | מאת: שירלי

שלום, באופן כללי רציתי לדעת האם נכונה האמונה כי אם חולמים על מותו של אדם, הרי זהו סימן לאריכות ימים לאותו אדם. האם נכונה האמונה כי יש הבדל האם חלם את החלום גבר או אישה ? בעלי חלם כי קורה משהו לבתנו הבכורה ורציתי לדעת האם יש ממש בחלום שכזה....

שירלי היקרה ראשית כל אין לי כל הבנה או ידע אודות סימנים מוסכמים או אמונות מקובלות ביחס לסמלי חלום אלה או אחרים כך שלשתי השאלות הראשונות איני מסוגלת כלל להתייחס. אלה הם דברים שבפולקלור ובאמונות עממיות. בקשר לחלומו של בעלך אודות הבת - גם איני מסוגלת להתייחס שכן ההתיחסות היחידה במסגרת פורום זה היא התיחסות לחלומו של החולם כפי שהוא מפרט אותו ומציג אותו בפורום. אין התייחסות לחלום כפי שהוא מובע ע"י אדם שאינו החולם עצמו. כל טוב בהצלחה שנה טובה חלומות פז אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות