חלום מלפני שנה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

27/12/2011 | 14:29 | מאת: אורלי

שלום, אני בת 21, רווקה (עם חבר), גרה עם אימי, לפני כשנה כשעדיין שירתתי והייתי כמה חודשים לפני שיחרור חלמתי במשך שלושה לילות ברציפות על כבוד הרב עובדיה יוסף, בשני הלילות הראשונים הוא ישב על כיסא מאחורי שולחן והסתכל קדימה כשאני הייתי בצד ימין שלו, בלילה השלישי אני הייתי בצד שמאל שלו והוא קם והסתובב אליי, החלום הזה מציק לי עד היום בחוסר ההבנה של מה זה אומר. תודה, ויום טוב.

אורלי היקרה, לא ברור לי מדוע דווקא עכשיו עולה חלום מלפני למעלה משנה ובאיזה אופן הוא קשור לדאגה נוכחית המטרידה אותך. כמו כן איננני יודעת מה יחסך לרב עובדיה יוסף, מאחר ונקטת במילה של כבוד אני מניחה שיש לך הערכה כלפיו. החלום מדבר על צדדים ימין ושמאל, אם נצא מתוך הנחה שימין מציין צד חיובי, צד החסד והשפע לפי הקבלה. ושמאל מסמל את צד הצמצום והמגבלות הרי שבחלומך פעמיים היית בצד ימין (כאילו הצד החיובי) ופעם אחת היית בצד השמאלי (כאילו הצד של החסר והצמצום). זכרי שבחלומות צד ימיו חל פעמיים לעומת פעם אחת של צד שמאל, כך שהצד של התקווה והפתרון החיובי היו דומיננטיים. בררי לעצמך לאיזה תחום מתחומי חייך הנוכחיים בהווה את מחפשת כרגע מענה באמצעות התייחסות לאותם חלומות מלפני שנה. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות