חלום על חתונה לא כמו שציפיתי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/12/2011 | 13:59 | מאת: סיוון

אני אהיה בת 27 עוד כמה ימים ויש לי בן זוג כבר כמה שנים ובתקופה האחרונה אני מתחילה להיות לחוצת חתונה ואף הבהרתי לו זאת. הימהולדת שלי מתקרב ובסתר ליבי אני מצפה להצעת נישואים.. בשבוע האחרון חלמתי פעמים על יום החתונה שלי כשבשני החלומות החתונה לא יוצאת כמו שאני רוצה ומלאת תקלות, לחץ ובחלום השני אני אפילו בורחת באמצע החתונה מרוב שהכל לא הולך.. מה לדעתך זה אומר? שאני לא אמורה להתחתן?

סיוון היקרה, ברמה המודעת את מעידה על עצמך שאת לחוצת חתונה, ברמה הלא מודעת פעמיים חלים שיבושים בהליך החתונה האם ייתכן שהדבר מראה על אמביוולנטיות ביחס לנושא הנישואין? האם ייתכן שחרף רצונך בנישואין את גם חוששת מהם? האם את חוששת שבן זוגך הנוכחי יקבל רגליים קרות ולא יציע לך נישואין? כך או כך החלום מצביע על דאגה וחשש בנוגע לנושא הנישואין. כמובן שאין הדבר מצביע על כך אינך אמורה להתחתן בשלב ובזמן המתאימים לך. כל טוב ובהצלחה, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות