אבי ז"ל

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/09/2010 | 18:11 | מאת: יהלה

שלום אילנה, בת 56 גרושה, חיה לבד חלמתי על אבי ז"ל בערב ראש השנה - בין יום רביעי לחמישי לפי מיטב זיכרוני לקראת בוקר. חלמתי שאני מתחבקת עם אבי, סביבו יש הילה של אור ושמתי לב שהוא לא ממש מצמיד אותי לחזה שלו-יש רווח קטן בינינו. בחלום ציינתי לעצמי שכך בני הצעיר(28) מחבק אותי.שמחתי על הביקור של אבי אבל אחר כך חשבתי שיש קשר כלשהו לבני.האם את רואה מקום לדאגה??? תודה, יהלה

יהלה היקרה אופן החיבוק בין בנות ואבותיהם או בין אמהות ובניהן הבוגרים, מטבע הדברים אינו צמוד ממש כי אם תהיה צמידות רבה, הדבר יקבל גוון אירוטי. מן המקבילה שבין חיבוקך בינך לבין אביך ז"ל בחלום, לבין חיבוקך עם בנך הבוגר כיום - לא הייתי מסיקה בשום פנים ואופן אודות חרדות מוות כלפי הבן, אלא רואה סוג חיבוק זה כסוג חיבוק מתבקש, שיש בו גבול מסוים שבין אהבה הורית לבין ההימנעות האירוטית. מתוך התיאור עצמו והדמיון שבין החיבוקים איני רואה כל מקום לדאגה אלא שאני מניחה שאתם משפחה שיש בה מודעות לגבולות נכונים. כל טוב חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות