חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/12/2011 | 01:31 | מאת: ספיר

שלום, חלמתי חלום מוזר ב-3 חלקים, שבחלום הופיעו כמעט כל החברים שלי..בחלק הראשון חלמתי שאני עם חברות ילדות שלי שאני חברה שלהן מהגן ועד עכשיו (אני בצבא), שאנחנו בים והים היה סוער ולא היה ניתן לרחצה, הגלים כאילו היו רחוקים אבל ענקיים. ואז הגיע גל ממש גדול ששטף את כל התיקים שלנו ובתיקים היו פלאפונים ומצלמות וכולם התרטבו אבל עבדו. בחלק השני הייתי עם הכיתה שלי בטיול וזה היה שילוב של אנשים מהכיתה עם אנשים מהבסיס, ואז בסוף הטיול באוטובוס נסענו ליד הבית שלי וביקשתי שיתנו לי לרדת בבית אבל הם לא נתנו לי כי בדיוק העבירו שעה אחת אחורה בשעון ואז היה עוד שעה אחת לשיעור, ואז נסענו לבית הספר ובדרך לחברה שלי מהבסיס היה יום הולדת וכולם נתנו לה מתנות אבל אני שחכתי מהיום הולדת שלה ולא קניתי לה מתנה, ואני זוכרת מהחלום שחברה אחרת מהבסיס קנתה לה סוכריות ממש גדולות (אין כאלה במציאות). ובחלק השלישי אני ו2 חברות מהכיתה נכנסו לכיתה ואיחרנו לשיעור כי טעינו בשעה בגלל ששינו תשעה לאחת אחורה, והמורה לא כעסה שאיחרנו, נכנסנו לכיתה והכיתה הייתה מוזרה היא הייתה ממש גדולה עם מלא מדרגות והיא הייתה מפוצצת ומלא תלמידים ישבו על המדרגות כי לא היה מקום ואז נכנסנו וישבנו על המדרגות ומימיני ישבה מישהי מהבסיס בכלל והחזקתי את הפלאפון הקודם שלי ולא הבנתי איפה האייפון שלי. וזהו ככה נגמר החלום.

ספיר היקרה, בשלושת חלקי החלום מופיע מוטיב של החמצה ואובדן (גל גדול השוטף את התיקים, אי הורדה בבית, היעדר מקום לתלמידים בכיתה) מופיעים אלמנטים בעלי גודל ענק וכמו כן קיים מוטיב חוזר של שינויים בשעות המביאים לשיבוש ואי התאמה בזמנים. החוויה הכללית היא של גודש, אירועים לא צפויים, קושי בתכנון ובתיזמון וכללית דברים שאינם מתוקתקים בצרה מתוכננת מבוקרת ונוחה. בררי לעצמך האם את חווה בשלב הנוכחי עומס מסוג זה או אחר בו אינך עומדת בציפיות ממך? בדרישות תיפקוד או בלוח זמנים? האם את חווה ריבוי של מטלות או צורך בריבוי של תגובות לכל הצדדים? עובדה היוצרת בך לחץ והחמצה? האופי הכללי של שלושת החלקים הוא של גודש, שיבוש, החמצות וחוסר התאמה. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות