חלום-תינוק מת ביידים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

24/12/2011 | 22:45 | מאת: לינוי

הי אני בת 17, בתהליכי יציאה מהארון... אני חולמת מזה כמה לילות , שאני אוחזת תינוק שרק נולד (יש לילות בגודל של אצבע) והולכת איתו בסמטה חשוכה כשהוא צמוד לי לחזה. ואז נשמט לו הראש הצידה, ואני נלחצת ומיישרת לו את הראש בחזרה ושוב נשמט הראש. ואז אני מניחה אותו ורואה שהפנים שלו אדומות והעיניים עצומות. ואז אני בוכה בשקט בהבנה שהוא לא יתעורר יותר. מה זה יכול לבשר?

לינוי היקרה, החלום מבטא תחושה של פחד וסכנה , למעשה של אובדן תינוק פוטנציאלי שמלכתחילה לא היו לו הרבה סיכויים לשרוד בשל גודלו הזעיר. אני מניחה שתהליך היציאה מהארון כרוך בהרבה פחדים ואי ביטוחן עם חששות לאובדן מסוגים מסויימים, כגון תמיכה של משפחה או התרחקות של חברים מסויימים. המשיכי בדרכך לצאת מן הארון , התמידי באותנטיות של להיות מי שאת ומה שאת וככל שתלכי בדרך הנכונה לך יפחתו חששותייך ותגבר עוצמתך. החלום הוא חלום של חרדה וככל הנראה משקף את החרדה הטבעית למצב הנוכחי. כל טוב וחלומות נעימים אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות