חלומות מוזרים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/09/2010 | 09:43 | מאת: רוצה להבין

אילנה שלום רב גבר 64 עצמאי 3 ילדים ו4 נכדים רוב החלומות אותם אני זוכר הם ארועים מההיסטוריה האישית המוזר הוא שהאירוע מתרחש במקום אחר,ובנסיבות שונות מעין ערבוביה וחיבור של מקום,זמן,דמויות והתרחשות שונים לתוך סיפור אחד מורכב ושונה מהמציאות, אשמח לדעת מה מסמל אופי כזה של חלומות- תודה למפרע!

פונה יקר מה שאתה מתאר אודות חלומותיך אינו מסמל באופן מיוחד שומדבר שכן זהו בדיוק אופי החלום. החלום מחבר אירועים ונסיבות מציאותיים ודמיוניים בקולאז' שלא תמיד מובן וברור לחולם עצמו. זהו בדיוק האופי המעגלי והקולאז'י של התת מודע כך שאין ביכולתי לתת פירוש ספציפי לשאלה שהעלית אלא רק לציין זאת כמאפיין של מבנה החלומות באופן כללי. כל טוב חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות