נעליים בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

23/12/2011 | 07:43 | מאת: שושי היפה

היי.. אני כבר יומיים חולמת שאני מחפשת משהו בחלום, היום בלילה חיפשתי נעליים... אני גם קמה נורא נורא רעבה ואני לא מרעיבה אץ עצמי או משהו :-)

שושי היקרה, בהיעדר פרטים אודותייך קשה מאוד לתת פירוש מדוייק בחלום. באופן כללי ולא מדוייק את מדברת על סוג של חיפוש להגשמת משאלה שאיננו יודעים מהי. חיפוש עקשני באופן מתמיד יכול להיות אחר בן זוג, מקום עבודה או למציאת כיוון מסויים בחיים. המשאלה כל כך חזקה שהיא יוצרת חווית חסר ורעב פנימי ולפיכך את מתעוררת מן השינה רעבה מאוד. בררי לעצמך מהן המשאלות הגלויות שכה מציקות לך בחיי היום יום והאם את נוקטת את האמצעים הנכונים על מנת להגשימן. במידה ומאמצייך הרבים לא נושאים פרי כפי שאת מקווה אולי כדאי לפנות לעזרה של איש מקצוע. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות