חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/12/2011 | 23:34 | מאת: tamar

חלמתי שאני נמצאת בביתה של חברתי ותופרת את נעליו של בעלה והוא אומר לי, את לא יוצאת מהבית עד שאת מסיימת לתפור לי את כל הנעליים, אמרתי לו, אבל אשתך תופרת, והוא משיב, לא, את זה היא לא יודעת תתפרי לי את, מזה החלום הזה?

תמר היקרה, לא מסרת פרטים אודותייך,גיל ומצב משפחתי וכמו כן לא מסרת מידע אודות יחסך לחברתך ויחסך אל בעלה. בהיעדר פרטים אלו יהיה פירוש החלום לוקה בחסר. כך או כך בימינו לא נהוג לתפור נעליים אלא למוסרן לסנדלר או פשוט לזרוק נעליים בלויות לפח. כלומר בחלום את עושה מעשה שאינו מקובל. בעלה של החברה טוען שאישתו איננה מיומנת התהליך זה של עשייה ולפיכך הוא בוחר בך בעניין זה האם את חשה שיש בינך ובין בעלה של החברה, סוג של קשר מיוחד? האם קיימת בינכם משיכה אירוטית? האם קיימת סוג של תחרות בינך ובין חברתך כפי שהיא משתקפת בעיניי בעלה? החלום קורא לך לבחון את מערכת היחסים בין חברתך ובינך ובפרט בינך ובין בעלה. חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות