כבר 20 אני חולמת על אותו חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

21/12/2011 | 13:57 | מאת: אוולין

מאז שעליתי לארץ לפני 20 שנה אני חולמת על כך שאני מאבדת את התיק שלי ואני בחיפושים אחריו,וכל פעם זה קורה במקום אחר ובסיטואציה שונה.

אוולין היקרה, תיק הוא המקום בוא אנו מאכסנים באופן סימבולי ופרקטי את זהותנו(ת"ז, רשיון נהיגה) את יכולותנו (כרטיסי אשראי) וחיבורים משמעותיים לעולם (כרטיס קופ"ח,כרטיסי חברות, פנקס צ'קים וכו) כמוכן אנו שמים בתיק דברים חיוניים להתארגנות השוטפת (מסרק, כלי איפור,טישו, מפתחות,סלולר וכו') . נדמה לי החלום מרמז על חווית אובדן של דברים יקריים משמעותיים מאז העלייה לארץ כאילו לא הצלחת להגבר על דברים חשובים מסויימים שחווית שהיו לך בארץ המוצא ואיכשהו עדיין אינך מרגישה שמימשת אותם במלואם בארץ, למרות שעברו 20 שנה. נסי לברר לעצמך בדיוק באיזה תחומים את חשה את החיסרון נסי לשפר את התמודדתך או לקבל את המצב כמו שהוא תוך שחרור מתחושת החסר והאובדן. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות