חלום על נפטר בזמן הריון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

20/12/2011 | 09:23 | מאת: אלינור

שלום, אני בחודש שביעי להריוני השני. יש לנו בת בכורה ועוד בת בדרך. לפני כמה חודשים חלמתי חלום שמטריד אותי מאוד כיוון שאיני מבינה מה הוא בא לבשר לי: באחד מהלילות, בשעות לפנות בוקר לערך, חלמתי על חמו של דוד שלי שנפטר לפני כשלוש שנים והיה רב גדול ומקובל. בחלומו הוא בא אליי לבוש בלבן עם ציצית עליו ואני רצה אליו שמחה ומאושרת עם התינוק בידיי ומודה לו על כך שהוא בא (בחלום אני מבינה שהוא בא כדי להיות הסנדק של הבן שלנו) ומוסרת לו את התינוק. מיד לאחר מכן התעוררתי. רק במהלך היום נזכרתי בחלום ודיי התרגשתי מעצם החלום. ראיתי את הבן אדם הזה אולי פעמיים במהלך חיי ולא היה שום איזכור או מחשבות עליו שיכלו להביא לחלום הזה. חשוב לי לציין שאני ובעלי מאוד רצינו בן ולאורך כל ההריון עוד היתה לנו תקווה שאכן כך אבל אני יודעת בוודאות שזו בת מבדיקת האולטראסאונד. יכול להיות שהחלום כשלעצמו מעיד בסה"כ על כמיהתי לבן אבל למה דווקא הוא? מה הוא רוצה לבשר/ להגיד לי?? אשמחאם תוכלי לעזור לי כי על אף הזמן שעבר מאז החלום, הוא לא מרפה ממני..

אילנור היקרה, אני חושבת שהחלום מביע בבירור את המשאלה הגלויה שהבעת, שהייתם רוצים שיוולד בן בהריון הנוכחי. אנ מקווה כמובן שתשמחו מאוד בבת המגיעה בקרוב לעולם שכן "לנשמתה יש מספיק כוח ואמץ" להכנס למקום בו קיימת משאלה למין הנגדי, כלומר, מבחינה רוחנית תפקידה יהיה לשכנע אותכם כי היא ראויה לכל האהבה שבעולם למרות האכזבה הראשונית שהיא גורמת לכם בהיותה בת המין הנגדי. החלום על הרב המקובל שנפטר בדיוק מדגיש את המשאלה לבן שכן קיווית או קיוויתם שכוחו הרוחני יסייע בידכם אולי להביא בן לעולם. כדאי שתראי בו סנדק רוחני לבת העומדת להיוולד. בהחלט ייתכן שהחלום קורא לך לקבל את המציאות כפי שהיא ולברך עליה. החלום מפיע לפני מספר חודשים או טרם שידעת מן הבדיקה מהו מין העובר ולפיכך הופעת הרב המקובל נתנה כבר מתחילת ההריון לכל התהליך כולו ללא קשר למין היילוד. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות