הזוי........

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/12/2011 | 17:48 | מאת: אנונימית

נדלקתי על מישהו לפני הרבה זמן, וזה לא היה רציני..זה חלף מהר. וחלמתי עליו שהוא עבד בחנות "fox" ועזר לי וזה.. וראיתי שחברה שלו עובדת שם![במציאות] לא ידעתי מיזה לפני. מה זה אומר?

פונה יקרה, ראשית אני חושבת שמגיעה לך מחמאה על האיטואיציה שבה פגשת במציאות את החברה של הבחור עליו את דלוקה בחנות בה דימיינת שהוא עובד בה, אך בעצם חברתו עובדת בה. אני חושבת שהחלום קורא לך להבין כי בשלב הנוכחי הדרך להגשמת המשאלה קצת חסומה, אך אולי בזכות האינטואיציה הטובה שלך בעתיד הדברים יסתדרו לטובתך. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות