חלום מוזר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

08/07/2010 | 09:49 | מאת: אורני

לצוות הפורום שלום לאחרונה חלמתי חלום מוזר , קבוצת להקת אוזים או תרנגולים מקיפה אותי כולם נושאים ראש לשמים צמודים יחד בתוך כירכרה שנשאה אותם . ראיתי רק את ראשם צבעם לבן ומקורם אדום ראיתי בברור והם הסתובבו סביבי כמה וכמה פעמים . האם תוכלו לפענח את חלומי? תודה

אורני היקרה, בהיעדר פרטים אודותייך ובהיעדר סיפור החלום כולו ניתן רק לשאול מספר שאלות הבהרה: מה היה הרגש השליט בחלום ובאביזה מצב רגשי התעוררת? פירוש החלום ישתנה אם התחושה להיות מקופת באווזים/תרנגולים עורר תחושה של שמחה ושעשוע לעומת מצב שאותה תופעה עוררה חרדה או מצוקה. להיות מוקף על ידי העופות יכול להיות במצב אחד ביטוי להגנה וסוג של חיבוק מקיף ובמצב אחר חוויה של סכנה. האם בעת ההקפה על ידי העופות התעוררה בך משאלה כלשהי בחלום? האם העופות מבטאים רצון שלך לעוף לאנשהו? לתרומם מהמקום בו את נמצאת? או אולי להיות שייכת לקבוצה גדולה? מקווה שנתתי לך קווים למחשבה, כל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות