חברה חלמה עליי חלום מפחיד למדי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

16/12/2011 | 18:14 | מאת: אנסטסיה

שלום,אילנה.אשמח אם תוכלי לפרש לי את החלום שחברתי חלמה. היא סיפרה לי שהיא חלמה מערבולת שמלה של חלומות הזויים.באחד מקטעי החלום היא ראתה את עצמה יחד איתי בתוך בית גדול.ושפתאום קרה הדבר שחטפו אותי.היא מנסה לאתר אותי ואיכזהו קורה שפתאום מתוך מכונית גדולה היא רואה אותי יוצאת אחרי שהייתי בשבי כביכול. הייתי רזה להחריד ונורא סגורה.היא ניסתה להתקרב אליי אך אני לא הגבתי. לרגע תהיתי מה זה יכול להגיד בעצם. תודה רבה,שבת שלום.

פונה יקרה, בפורום הנוכחי אנו עוסקים רק בפירוש של הפונה עצמו תוך שהוא נותן את הרקע האישי הבסיסי והרלוונטי לחלום. כל טוב ובהצלחה.

מנהל פורום פירוש חלומות