הריון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

15/12/2011 | 08:55 | מאת: שני

שלום! אני בת 23 וכבר כמה פעמים בחודש האחרון חלמתי על הריון. פעם חלמתי שיש לי חברה בחודש 9 ואני שביעי, ופעם שאני בהריון ויש לי בן, ופעם שאני בהריון ורודפים אחרי ורוצים לפגוע לי בבטן ואני צועקת אני בהריון. אשמח לקבלת תשובה!

שני היקרה, לצערי קשה לי מאוד להשיב על החלום מאחר ואיני יודעת האם את נמצאת בזוגיות, האם מקיימת יחסי מין, האם את חוששת מהריון בלתי צפוי או לחלופין שואפת להריון בשלב חייך הנוכחי ובאופן כללי מה יחסך להריון העתידי שלך. הדבר היחיד שניתן לומר הוא שריבוי ההריונות בחלום מראה שהנושא מעסיק אותך בין לחיוב או בין לשלילה. אך בהיעדר פרטי הרקע שציינתי קשה לי לדעת מה משמעותו לגבייך. כמו כן יש להביא בחשבון את העובדה שהריון לא חייב להיות מצב פיזי כפשוטו אלא יכול גם לסמל מצב של הריון רעיוני כלומר, שלה של דגירה והבשלה של רעיונות, חיפוש דרך, חיפוש ביטוי עצמי ויצירתיות. בררי לעצמך האם רגשותייך מופנים כלפיי הריון פיזי או שמא את עסוקה בשאלת חיפוש דרך חדשה או הבקעה לתחומי פעילות חדשים. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות