פירוש חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

14/12/2011 | 15:38 | מאת: אלמוג

שלום הייתי רוצה שתפרשו לי את החלום זה על בחורה שאני מכיר יותר מ7 שנים חלמתי עליה 3 פעמים השבוע וכל חלום הוא על אותו תוכן יש לי חברה(במציאות) ובחלום היא יודעת שיש לי חברה אבל המשיכה שלי אליה ושלה אלי גורמת לי להיות איתה בידיעה שיש לי חברה וכמה שאני מנסה למנוע את זה בחלום זה פשוט מתגבר עלי אני ממש אשמח אם תתנו לי פירוש כמה שיותר מהר תודה מראש :)

אלמוג היקר, נראה שהחלום מדבר בעד עצמו ולא זקוק להרבה פירושים. החלום מביע תשוקה מינית מצדך כלפיי בחורה כלשהי שאתה מכיר מזה 7 שנים. ייתכן שבחיי היום יום אתה אכן חש משיכה אלייה, ייתכן שכלל אינך פוגש בה, ייתכן שפעם נמשת אלייה והדבר פסק. כך או כך היא משמשת בחלום כאובייקט מיני. השאלה הרלוונטית היא מדוע אתה זקוק להמציא חלום כזה? והאם הדבר מצביע באופן כלשהו על עירעור במשיכתך המינית לחברתך הנוכחית? החלום קורא לך לבדוק את מידת המשיכה והסיפוק המיני בינך לבין חברתך וזאת על ידך המצאת בז זוג מינית אלטרנטיבית. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות