חלמתי חלום בבקשה אני רוצה לדעת מה הפירוש שלו

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/12/2011 | 14:35 | מאת: שירי

חלמתי שאחותי שניפטרה בתאונת דרכים אומרת לי שגדלה לי עין שלישית עם גבה שלישית , מה החלום אומר ?

שירי היקרה, ראשית חסרים הרבה מאוד פרטים אודותייך, כגון גילך,גילה של האחות שנפטרה, מספר השנים שחלפו מאז מותה, מצבך הנוכחי,מצב הורייך. האם נותרו פרט לך אחים או אחיות נוספים. כך או כך עין שלישית הוא מושג הלקוח מהמסורת ההודית והטיבטית והמדבר על עין רוחנית, לא פיזית, המופיעה בין הגבות והמאפשרת ראיה רוחנית או בשפה אחרת ראיה טלפתית, ראיה פנימית לתוך נפש האדם, צורת הבנה עמוקה יותר וכללית התבוננות יותר חודרת, יותר מבינה ויותר מעמיקה לתוך נפשך ולגבי העולם. האם אכן את מרגישה שמאז מות אחותך עברת שינוי בכיוון של מודעות והתפתחות פסיכולוגית או רוחנית אשר תרמה לך? האם החלום מביע את המשאלה המודעת או הלא מודעת שכדי לצאת ממצב האבל והשפעת המוות של אחותך על חייך עלייך ללכת בדרך שתפתח בך "את העין השלישית" ? בררי לעצמך שאלות אלה, ייתכן והחלום קורא לך למצוא דרך שתעניק הבנה ומשמעות למקום כה נטול הבנה כפטירת אחות בתאונה. נדמה לי שהחלום קורא לצמיחה נפשית ורוחנית שלך. אם באמצעות טיפול פסיכולוגי ואם באמצעות תהליכי מודעות אחרים. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות