נמלים בדירה יד שניה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

08/12/2011 | 22:44 | מאת: איריס

חלמתי בלילה על קניית בית ובתוכו יש מכת נמלים אני מדבירה את הבית וחברתי מנקה מהנמלים, ואני מתכננת למכור את הדירה אך חמותי מבקשת ממני להעביר לה את הבית ללא עלות. אשמח לפתרון החלום המציק. תודה.

איריס היקרה, יש מחסור בפרטים,מן החלום ניתן להסיק כי את נשואה אך איני יודעת מהו גילך , מהו טיב היחסים עם הדמויות בחייך ואשר מופיעות בחלומך וכמו כן לא ידוע מהו המצב הכלכלי שלך או של חמותך. בקיצור, מהו מצבך הנוכחי בחייך. פרטים אלו חשובים לניתוח החלום ובלעדיהם ניתוח החלום יהיה חלקי. בחלום מופיעות נשים בלבד. את, חברתך וחמותך. היחידה שבאה לעזרתך בחלום היא חברתך אשר עוזרת לך לנקות את הבית מן הנמלים ולנקות את הבית באופן יסודי. לאחר מאמץ רב מצדכן את מחליטה מסיבה שאינה ידועה לנו למכור את הבית אך חותנתך מבקשת שתעבירי לה אותו ללא כל גמול. כלומר את יוצאת מכל העניין מופסדת מבחינה מסויימת ונאלצת למרות עמלך הרב והעבודה העצמאית שהשקעת למסור את תוצרתך לזולת. כמו כן נשאלת השאלה, מדוע בעלך אינו מופיע בתמונה שכן בית הוא עניין זוגי שתוך נישואים. דמותו חסרה בחלום. בררי עם עצמך את המוטיבים שהעליתי מחלומך, חלומות נעימים וכל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות