חלום על זהב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

08/12/2011 | 12:31 | מאת: daisy

היי, חלמתי הלילה על זה שאני מקבלת המון תחשיטי זהב של סבתא שלי, טבעות, שרשראות, מצמידים בכמות מטורפת, חלקם משובצים באבנים והיה מוטיב של ורדים/שושנים בתכשיטים. חלק מהתחשיטים היוא שבורים במעט ונזקקו לתיכון. בחלום התחלתי למיין ולסדר את כול התחשיטים בקופסאות תכשיטים בצבא טורקיז לפי הסדר שלהם, וכול פעם שהיצלחתי לסדר קופסא אחת פתאום הופיאו עוד תכשיטים. רציתי לדעת מה זה אומר. תודה מראש סוזנה

סוזנה היקרה, ראשית יש חשיבות לשאלה האם סבתך בחיים או חלילה נפטרה כבר וכן מה היו היחסים בינך לבינה, ומה היחסים בינה לבין ההורה שהיא אימו שכן יש חשיבות לידיעת הקשר בין הסבתא , ההורה שלך ובינך. אי ידיעת פרטים אלה בהחלט משפיעה על פירוש החלום. בחלום את מקבלת שפע של תכשיטים מזהב משובצים באבנים טובות כלומר ברמת החומר יש כאן קבלת אוצר של ממש. שיש אפשרות שתתעשרי מכך כלומר קיימת כאן קבלה של שפע חומרי. באותה מידה יכולים התכשיטים לסמל קבלה מסבתא דרך ההורה הרלוונטי של שפע נפשי או רוחני כגון ערכים, מסורת, השפעה פסיכולוגית, תכונות חיוביות, כישרונות וכישורים. יחסים רגשיים לעצמך ולזולת, חמלה ואהבה, סלחנות וכן הלאה וכן הלאה. כך או כך החלום מדבר על כך שאת מבורכת בהיבט מסויים של שפע שהוא תורשתי וגנטי. בררי לעצמך האם את חווה בעצמך שאכן בורכת באיכויות מסוימות העוברות במשפחה, האם את מכירה בהן, האם הן מתבטאות או שמא הן קיימות כפוטנציאל רדום שטרם גילית אותו ושטרם בא לידי ביטויו. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות