בתים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

07/12/2011 | 07:18 | מאת: רננה

המון פעמים חוזר לי נושא הבית בחלום- בכל מיני צורות. שאני ומשפחתי צריכים לעבור בית, לבית קטן ולא נוח, שהבית שלנו בעצם לא גמור- מבחינת הבניה, שאנחנו צריכים להחליף עם מישהו אחר וכו?. אותו דבר אני חולמת על אמא שלי אבל שם זה חלום שמופיע בקביעות כבר כשנה . היא גרה ביישוב ויש לה שתי שכנות ובחלום הן החליפו בתים אחת עם השניה וכל פעם שאני מגיעה אני כאילו נזכרת מחדש... נושא שני שמופיע לי הרבה בחלומות הוא שאני ערומה מול הרבה אנשים ופתאום שמה לב ותוך כדי החלום אני אומרת לעצמי- אוף שוב זה קורה לי החלום הזה... תודה רבה מראש...

07/12/2011 | 14:55 | מאת: רננה

נשואה עם 3 ילדים בוגרים , בת 38, לפני כשנה עברנו לבית חדש אותו בנינו ותיכננו בעצמנו- בית מקסים עם נוף נהדר, סובלת ( מאוד...) מדיכאון לוקחת כדורים ובטיפול. יחסים טובים עם הבעל והאמא.

מנהל פורום פירוש חלומות