חלומות אלה יסטר.

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

05/12/2011 | 22:57 | מאת: מומי

כול החלומות שלי רעים אני קם בבהלה או נישרף או שדים או נופל רק דברים מפחידים שני קם בפחד אלוקים ליפעמים לוקח לי יום להיתעורר מהחלום להיתאפס תודה

מומי היקר, מאחר ואין כאן חלום ספציפי הרי שאין לתת גם פירוש ספציפי לחלום אלא למצב הכולל של חלומות מלאי פחד וחרדה ושל הקושי להתאושש מהם במהלך יום שלם. פירוש הדבר מבחינה נפשית הוא שאתה שרוי במתח רב , בפחדים וחרדות גם אם אינך מודע להם בצורה ברורה בחיי היום-יום. במקרה הנוכחי ההמלצה היא לגשת לטיפול פסיכולוגי על מנת להבין מהו מקור החרדה ומדוע היא פועלת בצורה כה אינטנסיבית בשעות הלילה. כל טוב וחלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות