חלום שחוזר על עצמו כל שנה אותו חודש.

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

05/12/2011 | 20:58 | מאת: ס'

החלום הזה תמיד חוזר כמעט אותו תאריך כל שנה, וזה כבר מעצבן. אז, החלום מתחיל בכך שאני בורחת מכלבי שמירה בשטח כלשהו שנראה כמו בסיס צבאי, אחרי רצה גם חברתי ומנסה לעצור את הכלבים, כשאני מגיעה לקצה הקיר הראשון אני כבר רואה את הכניסה למקום, ובדיוק אז חברתי צועקת לי משהו לא מובן, ואחד הכלבים נושך אותי בעקב. אני מצליחה להיכנס, אחרי שאני נכנסת אני רואה אישה ג'ינג'ית, שאומרת לי להישאר במקום הזה, משהו בה מפחיד אותי. אני נשאר במקום הזה, לאחר כמה זמן אני יוצאת לקניות כביכול, אני קונה כמה דברים מוזרים, כולם נראים כמו דברים טרייבלים. לאחר מכן אני הולכת אל חדר כלשהו ושם מחכים לי כל חברי, משום מה, מכר שלי, שאני די שונאת, מתחיל לחבק אותי, ונותן לי מתנה, כשהכל נגמר, אני יוצאת מהחדר ומנסה לברוח מאותו מקום. האישה לא נותנת לי, ואני פשוט מנסה ומנסה. אבל העיקר שהכל התרחש באותו "בסיס".

פונה יקרה, הפתיח לעצמו שהוא חלום החוזר על עצמו כל חודש מדי שנה מצביע על היותו חלום סמלי. חבל שלא ציינת מה אירע באותו חודש של החלום: אלו אירועים משמעותיים ארעו בחייך או בחיי משפחתך וכמו כן מאיזה גיל וכמה שנים את חולמת חלום זה. מידע זה עשוי היה לסייע מאוד בהבנת החלום. החלום מציין באופן כללי מצב של פחד וכפייה, את בורחת (לא ידוע ממה ומדוע) ננשכת בעקב ע"י כלב וכמו כן מחובקת ע"י אדם שאינך מחבבת ובסופו של דבר את נאלצת להשאר בכפייה באותו בסיס ע"י האישה הג'ינג'ית. האם צבע השיער המסויים הזה אומר לך משהו? או מעורר בך אסוציאציות מסויימות? כאמור זהו חלום של פחד, כפייה ופוטנציאל סכנה והוא חוזר על עצמו באותו מועד מדי שנה ככל הנראה כתגובה לאירוע טראומתי שאירע בחייך או בחיי מישהו מבני משפחתך בעבר הקרוב או הרחוק. נסי לברר אודות ההתרחשויות סביב חודש זה אצלך קרובייך וכמובן במהלך שנותייך. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות