לידת שלישיה בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

05/12/2011 | 07:50 | מאת: לולה

הלילה חלמתי כי ילדתי שלישיה, שלוש בנים. אני רוצה לציין כי אני אם לבנים ובת ואני ובעלי רוצים להכנס להריון נוסף בתקווה ללדת בת. אתמול שוחחנו על זה ואמרתי לו כי אני חושבת שאין צורך בלידה נוספת, אומנם לא הייתי נחרצת. בלילה חלמתי על לידת השלשיה, ולאחר הלידה התחלתי לחפש אולי בן השלושה יש גם בת?????? והיו רק בנים. מה זה אומר, זה מלחיץ תודה

לולה היקרה, נדמה לי שהחלום מבטא בפירוש ובצורה גלויה את חששך שאם תכנסי להריון תהיה זו שוב לידה של בן והוא מצביע על כך בצורה מאוד ברורה שלא די שיהיה זה בן אלה יהיו אלו שלושה בנים בבת אחת כלומר משהו שאת ממש ממש לא רוצה. אם אתם שוקלים הבאת ילד נוסף וחשוב לך שתהא זו ילדה הרי שהדבר ניתן להיעשות באמצעות הפרית מבחנה חוץ גופית שבה ידוע מראש מין העובר או העוברים המושתלים ברחם. מהיותך אם לילדים הרי שתהליך זה יהיה צריך להיות ממומן על ידך ולא ימומן ע"י קופ"ח כמו במקרים של נשים המתקשות להרות באופן טבעי. לסיכום מין העובר ניתן לקביעה , הכל שאלה של כסף... חלומות נעימים וכול טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות