תאונת דרכים בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

04/12/2011 | 07:51 | מאת: שירה

שלום, אני בת 29 התגרשתי לאחרונה. חזרתי לבית של ההורים. יש מישהו שנמצא בליבי כרגע אך לא אפשרי לממש (אם זה רלוונטי) חלמתי בשישי בלילה חלום שאני נוסעת לבדי ברכב ופתאום עשיתי תאונה(ללא רכבים אחרים מעורבים) התהפכתי המון פעמים וחטפתי פה ושם קצת מכות, ממש הרבה התהפכויות עם הרכב.ולבסוף היו לי רק כמה פצעים. במיוחד ברגל. כשהתעוררתי באמת כאבה לי הרגל. אתמול בלילה חלמתי שוב על משהו עם רכב ואני לא זוכרת בדיוק מה.אשמח לקבל פירוש. תודה רבה.

שירה היקרה, נסיעה ברכב בדרך כלל מציינת את משא החיים ואכן הפעם מאחר והתגרשת את נוהגת ונמצאת במכונית לבדך. חרף התקלות החמורות של התהפכות המכונית (האם הדבר מציין את תהליך הגירושין? שהוא תקלה ומשבר בזרימת הנישואין או החיים וסופו נתק, לעיתים פגיעות רגשיות.)את יוצאת מזה יחסית "בזול" כלומר פגיעותייך קלות יחסית לעוצמת התאונה שהתרחשה. האם ייתכן שהדבר מרמז על התאוששות מהירה מן הגירושים ואולי בזכות העובדה שמישהו אחר נמצא כבר בליבך? כך או כך זהו חלום המעיד על פוטנציאל הצלה ותקווה. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות